Home
volg ons ook op:

Activiteitencommissie


Bij de Activiteitencommissie Oranjedorp worden het gehele jaar door activiteiten georganiseerd voor de dorpsbewoners; jong en oud, waarbij het altijd een gezellige boel is. De activiteiten zijn heel divers, van een fietstocht of zeskamp, een pub-quiz of casinoavond tot een paasvuur of Sinterklaasintocht. Dit alles gaat gepaard met een hapje en drankje bij het
Dorpshuis.


De organisatie bestaat uit:
Ronnie, Wannie, Gré, Alice, Ina, Andre en Johan.

Contactgegevens:

activiteitencommissie@oranjedorp.info
Pubquiz

Op zaterdag 8 augustus werd er een pubquiz georganiseerd in het Dorpshuis. Er waren zo’n 40 deelnemers die hun triviale kennis op allerlei gebied lieten zien. Er waren vragen over muziek, over Oranjedorp, over Corona en verschillende soorten poep.

Het was de eerste activiteit sinds het dorpshuis weer open mocht. En iedereen had er dan ook absoluut weer zin in om elkaar te treffen. Mooi was het om te zien dat ook nieuwe dorpsbewoners deelnamen. En dat zowel jongeren als ouderen erbij waren.
Een breed gezelschap heeft zich die avond prima vermaakt. Na de quiz was het dan ook nog erg gezellig.

De pubquiz werd begeleid door Eddy Zinnemers, tevens stadsdichter, en zijn vrouw Janneke. Hij wist op een prettige wijze de avond aan elkaar te praten.


Oranjedorp.info
design by Bente | created by jgthostings.eu ©